Renovatie trappen
Je trap laten renoveren? In enkele dagen heb je een gerenoveerde trap als nieuw!

Begint uw trap de sporen te dragen van zoveel jaar intensief gebruik, dan bent u bij Caluwoods in Schoten aan het juiste adres! Caluwoods is immers gespecialiseerd in de renovatie van houten trappen.
 

Trap renoveren door schuurwerk & laagje nieuwe kwaliteitsolie

Na een grondige -stofvrije!- schuurbeurt, wordt de trap ingeolied. Inoliën van trappen gebeurt bij Caluwoods enkel met olie van topkwaliteit. Als olie wordt Devomat high solid oil gebruikt omdat wij uit jarenlange ervaring ondervonden hebben dat dit de beste olie op de markt is, die bovendien beschikbaar is in vele kleuren.

Nadat wij de trap gerenoveerd hebben ziet deze er weer als nieuw uit en zijn alle trapelementen zoals traptreden en -leuning weer bestand tegen jarenlang intensief gebruik.

Traprenovatie Antwerpen - Turnhout

In regio Antwerpen - Turnhout een trap laten renoveren? Caluwoods contacteren!

Wouter Caluwé staat garant voor vakmanschap en afwerking met oog voor detail. Een volledige traprenovatie duurt amper enkele dagen; op die manier kan je snel weer genieten van je "zo goed als nieuwe" trap.

Stofvrij renoveren, schuren & ponsen

Wie denkt dat bij het renoveren, schuren en ponsen van trappen veel stof komt kijken, zal aangenaam verrast zijn... de woning blijft er tijdens de renovatiewerken namelijk zo netjes bij liggen als altijd en ook na de renovatie wordt de trap kant-en-klaar (lees: stofvrij) opgeleverd. Al onze machines zijn immers voorzien van een krachtige stofafzuiging, welke een traprenovatie zonder stof mogelijk maakt.


Info, prijs & offerte trap renoveren

Bij Caluwoods kan je naast het renoveren van open of gesloten steektrappen, draaitrappen, spil- of wenteltrappen ook terecht voor de renovatie van zoldertrappen, de renovatie van houten vloeren, parketvloer en schrijnwerk of nog het renoveren van natuurstenen dorpels of terras. Wens je bijkomende informatie over onze diensten of wenst u een gratis offerte, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op!

Info, prijs & offerte traprenovatie Antwerpen - Turnhout