Renovatie natuursteen

Caluwoods uit Schoten doet meer dan het renoveren van houten trappen, (parket-)vloeren en buitenschrijnwerk. Specialist Wouter Caluwé realiseert ook de renovatie van natuursteen in regio Antwerpen - Turnhout!
 

Terrassen, dorpels, vensterbanken, schouwen & werkbladen

Natuurstenen dorpels (voor ramen en deuren), terrassen in natuursteen, granieten werkbladen (in de keuken), (marmeren) schouwen en/of blauwe steen als vensterbanken... het kuisen, schuren, herstellen en/of renoveren van natuursteen met een "zo goed als nieuw"-resultaat is mogelijk dankzij kennis en ervaring van de vakman alsook het gebruik van hoogstaande materialen.

Kuisen, behandelen & renoveren van natuursteen

Caluwoods verzorgt alle behandelingen en renovatiewerken aan natuurstenen in en rond de woning! Aarzel niet ons te contacteren als een van onderstaande elementen van uw woning aan vernieuwing toe zijn:

  • blauwe hardsteen of natuursteen terras
  • trappen in natuursteen
  • natuurstenen of marmeren vensterbanken
  • (granieten) keukenwerkbladen
  • natuurstenen tafels
  • terracota vloeren
  • ...

Opschuren, kristalliseren & impregneren

Kuisen, schuren, kristalliseren of impregneren van natuursteen @ correcte prijs? Caluwoods uit Schoten helpt je graag verder inzake het renoveren van natuursteen, graniet, marmer, blauwe steen, ...

Info, prijs & offerte natuursteen renoveren

Bij Caluwoods uit Schoten kan je naast het renoveren van natuursteen ook terrecht voor de renovatie van houten vloeren & parketten alsook het herstellen van trappen Wens je bijkomende informatie over onze diensten of wenst u een gratis offerte, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op!

Info, prijs & offerte renovatie natuursteen Antwerpen - Turnhout